A zászlóanyagból készült reklámok nagyon tartósak

2015-12-06 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
A zászlóanyag jó reklámfelület
A zászlóanyag jó reklámfelület

Bármerre vezessen is minket az utunk, a legtöbbször valahol feltűnik egy hatalmas felület, amiről egy reklám tekint vissza ránk. Sokszor lehet olyan is, hogy már jó ideje elhagytuk az utolsó várost és autózunk a nyugodt tájba, amikor egyszer csak feltűnik egy nagy reklámfelület a semmiből. Ezek a felületek többnyire poliészterből készülnek, példának okáért a zászlóanyag is. Ennek az a jó tulajdonsága, hogy mivel egy műanyag, kiválóan ellen tud állni majdnem minden környezeti hatásnak, aminek ki van téve.

Ez nagyon fontos, főleg a reklámok szempontjából, hiszen hosszú időre tervezünk és ezért olyan anyagot érdemes felhasználni, mint amilyen a zászlóanyag is. Ezekre az anyagokra aztán nagyon sokféle reklámszöveget vagy éppen képet vihetünk fel, akár több változatban is, hogy megfelelő hatást keltsen. Amennyiben azt szeretnénk, hogy egy sokkal nagyobb felületet kapjunk, akkor könnyedén összeilleszthetünk több ilyen anyagot, miután leszabtuk azokat. A szabásukat általában meleg vágási eljárással ajánlják.

A kívánt reklámot különböző módszerek segítségével juttatják fel a zászlóanyag felületére. Mivel nyomtatási eljárással kerülnek fel a kívánt elemek a zászlóanyag felületére, ezért az első dolog, ami a legfontosabb, hogy digitális formában legyen elkészítve és ezt követően kezdődhet meg a különböző vízbázisú, latex vagy éppen UV technikával történő nyomtatási folyamat, aminek a végén a reklám felkerül a megfelelő kivitelben. Hova és miként történjen a kész reklám kifüggesztése, ez már egy igazán olyan dolog, amit nem szabad a véletlenre bízni.

Érdemes jól kiválasztani a megfelelő helyet. Nem érdemes olyan helyszín mellett dönteni, ami nagyon szeles vagy eldugott. Legyen forgalmas, hogy sokan lássák, de ugyanakkor ne akadályozza közlekedést sem. Mivel a zászlóanyag egy ponyvaszerű dolog, ezért érdemes odafigyelni a megfelelő rögzítésére, mert egy nagyobb széllökés könnyen elviheti, ha nem megfelelően van rögzítve. Mindenki azt szeretné, hogy a reklámja minél több helyen megjelenjen, de ha egy fa tetején köt ki, akkor az már nem biztos, hogy szerencsés, ám a megfelelő odafigyelés mellett, a zászlóanyag stabilan hirdeti majd a reklámszöveget.


Tags: ,