A zuhanytálca három fő fajtája

2016-09-01 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Minőségi zuhanytálca
Minőségi zuhanytálca

Teljes mértékben egyértelmű, hogyha egy fürdőszoba rendelkezik zuhanykabinnal, akkor az bizonyul az egyik legfontosabb elemnek az adott helyiségben. A praktikus eszköz lényeges darabja a zuhanytálca, aminek a kiválasztása gyakran nem egyszerű, hiszen sokan nem tudják, melyik az, amelyikben valóban meg lehet bízni.

A szakértők egyetértenek abban, hogy leginkább három típus közül érdemes választani: a lemez, akril és műmárvány. A lemezes zuhanytálca a 90-es években volt igazán népszerű, azonban azóta jóval profibb megoldások is napvilágot láttak, ezért ennek a megvétele a ritkaság miatt bizonyulhat nehézkesnek. Emellett igazán tanácsos az akrilt megvenni, amelyik hazánkban az egyik legelterjedtebbnek számít.

Előnye, hogy bizonyos mértékig házilag javítható, jó hővezető, könnyen tisztítható. Emellett hazánkban dominál a műmárvány, öntött márvány zuhanytálca is, amelyik dolomitból és márványszemcsékből, műgyantából és speciális adalékból készül el. Ezek garantálják a tartósságot, ugyanis ez a fajta ütés-, sav-, kopás-, és hőálló is egyben.


Tags: ,