A zuhanyülőke elengedhetetlen eszköz a mozgássérülteknek

2017-11-13 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Praktikus zuhanyülőke

Idősebb korban a tusolás nem annyira egyszerű feladat, főleg ha bizonyos izomcsoportok a megerőltetőbb mozdulatoknál egyből elkezdenek fájni.

A zuhanyülőke segítségével szerencsére a mindennapos zuhanyzás elképesztően könnyűvé válik, ezért az idősebbek, nyugdíjasok végre fájdalmak nélkül tudnak tisztálkodni. Ezen kívül zuhanyülőke rengeteg esetben nélkülözhetetlen az akadálymentes zuhanyzókban. A kerekesszékkel közlekedő személyeknek ez a termék nyújtja a biztonságos és kényelmes zuhanyzás lehetőségét. A produktum megannyi típusban megvásárolható, hiszen ott van a felhajtható, fali rögzítésű és lábas kivitelű is.

Ezáltal mindenki megtalálhatja azt a változatot, amelyikben a lehető legjobban meg tud bízni és amelyiket a leghatékonyabban ki tudja használni. A zuhanyülőke felhajtható modellje azért mondható a legkedveltebbnek, mert ezt felhajtva elérhető, hogy ne zavarja azokat a tisztálkodás közben, akiknek nincs rá szükségük. A zuhanyülőke megrendelhető a www.furdokiegeszito.hu webshopból, ahol kapható még a fürdőszobai kapaszkodó is.


Tags: ,