Ablak résszellőző a friss levegőért

2017-10-15 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Fontos a megfelelő szellőzés

Hogyha védekezni szeretnénk a hideg ellen akkor biztosítani kell a lakás megfelelő szigetelését és ebben nagy szerepe van a műanyag ablakoknak. Amennyiben nincs szellőzés, akkor jelentős mennyiségű pára fog keletkezni a helyiségben, ami szintén nem egy ideális állapot.

Ekkor tanácsos az ablak résszellőző felszerelése, amivel sokkal kellemesebb környezetet tudunk teremteni az otthonunkban. Így már jut elég oxigén a helyiségekbe és nem kell a vizesedő falakkal bajlódnunk, amelyek előbb-utóbb penészesek lesznek.

Az ablak résszellőző alkalmazása azonban nem minden esetben szükséges. A téli hidegben nem a legjobb ötlet ablakot nyitni, hogy friss levegőt engedjünk be, mert így kiszökik az összes meleg. Elég sok időbe bele fog telni, míg a helyiség hőmérséklete visszaáll majd megfelelő értékre és ez nem jelent gazdaságos megoldást.

Hogyha mindenképp szükség van bizonyos okokból kifolyólag a lakásban található helyiségek szellőztetésére, akkor nem szabad habozni az ablak résszellőző beépítésével, hiszen egyszerűen kivitelezhető és esztétikusan néz ki.


Tags: ,