Adóellenőrzés profi segítséggel

2016-06-25 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Az adóellenőrzés segítséget igényel
Az adóellenőrzés segítséget igényel

Minden cég életében van néhány nehéz pillanat, időszak. Példának okáért, az adóellenőrzés mindenütt nagy izgalmakat okoz, hiszen olyan buktatókat rejt, amelyekre nem is számítunk és még akár ártalmatlanul is bajba keveredhetünk.

Érdemes már az aláírási felszólítás átvételekor megbízni egy szakértő ügyvédet, hogy helyettünk intézkedjen, mert az adóellenőrzés már az aláíráskor olyan tapasztalatot igényel, aminek hiányában gyanús kijelentéseket, megnyilvánulásokat tehetünk.

Már az eljárás elején bizonyos kérdéseket kell megválaszolni és egy kimerítő nyilatkozatot tenni, amelyek egy laikust zavarba hozhatnak és a nem megfelelő válasz felé hajtanak. Azonban egy erre szakosodott ügyvéd tudja mi helyzet, mit, miért kérdeznek és mi a helyes válasz. Tudja, hogy a nyilatkozatot miként kell kitölteni, hogy az helytálló és az adóellenőrök számára is megfelelő legyen. Továbbá, fel tudja készíteni Önt arra, hogy mikor mi történik és miért, illetve az adott esetben mi lesz az adóellenőrzés kimenetele és következménye.


Tags: ,