Angol szintfelmérő és nyelvtanfolyam

2016-06-15 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Nagyon fontos az angol
Nagyon fontos az angol

Ha fontosnak tartod, hogy számos lehetőség álljon előtted a jövőben, akkor bizony oda kell figyelni arra is, hogy időben felkészülj ezekre! Az angol nyelv ismerete jelenti az egyik legnagyobb előnyt, amikor például munkavállalásról van szó. Éppen ezért fontos, hogy mindenki elsajátítsa a nyelv szóbeli és írásbeli jellegzetességeit.

A behappynyelviskola.hu oldalon ingyenes szintfelmérő kitöltésével megtudhatod, milyen szinten állsz, és honnan kell nekilátnod a tanulásnak. A kitöltés után ez kiértékelésre kerül, majd az iskola visszahív Téged a további tudnivalókkal. Nem érdemes kezdő szintről indulni akkor, ha ennél többre is képes vagy! Az alapos tanulás szakképzett tanári csapat segítségével zajlik, így hát biztos lehetsz abban, hogy az angol tudásod folyamatosan gazdagodni fog.

A megfelelő motiváció és kitartás nagyon fontos annak érdekében, hogy minél rövidebb idő alatt sajátíthasd el a legfontosabb és leggyakrabban használt kifejezéseket, szerkezeteket és a nyelvtani szabályokat is, majd gyakorlatba is ültethesd a megtanultakat.


Tags: ,