Arcápolás tippek a hideg napokra

2015-12-05 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Arcápolás télen
Arcápolás télen

A hideg időszak beköszöntésével, a környezeti hatásokkal érintkező bőrfelület könnyebben kiszárad és érzékennyé válik. Az egyik ilyen érzékeny felület az arcbőr, ami ilyenkor hatékonyabb hidratálást igényel.

Az arcápolás a szeles, fagyos napokon igen fontos, hiszen ilyenkor a bőr sokkal védtelenebb. Télen érdemes olyan hidratáló krémeket használni, amelyek hosszú ideig megvédik a bőrt a kiszáradástól.

Az Eszterkrém kozmetikum manufaktúra internetes oldalán számos olyan természetes összetevőkből előállított arcápolási terméket lehet vásárolni, amelyik például méhviaszt tartalmaz, ami védőburokként viselkedik a bőrön. Ezek a növényi kivonatokból előállított krémek hosszantartó tápláló hatást biztosítanak az arcbőr számára és megóvják a kiszáradástól is.

A levendula illóolajjal, a citromfűvel és a kakaóvajjal dúsított arckrémek lágy tapintásuk mellett, még finom illatúak is. Az arcápolás a téli időszakban az Eszterkrém termékeivel igen egyszerű, hiszen garantált a hosszantartó védelem és hidratálás.


Tags: ,