Az akkus fúrók egyre fejlettebbek

2019-01-27 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Akkus fúró

Az elmúlt évek során rohamosan sokat fejlődött az akkumulátorok technológiája. Még a hihetetlenül vékony okostelefonokba is sikerül olyan akkukat beleszuszakolniuk a gyártóknak, amelyek simán bírják 1-2 nap folyamatos használat mellett, megállás nélkül.

Az akkus fúrók ennél jelentősen nagyobb teljesítményű áramforrással rendelkeznek. Nagyobb feszültségre van szükségük, hogy ezt átalakíthassák akkora energiává, amivel a betonfal is átfúrható.

A paramentesito.hu termékei között, a Trotec akkus fúró kiemelkedő helyet foglal el innovatív technológiájának köszönhetően. Egy igazán megbízható választás, hiszen nem kell attól tartanunk, hogy néhány használat után egyszer csak tönkremegy. Sokan ódzkodnak a vezeték nélküli szerszámgépektől, mivel attól tartanak, hogy az akkuk idő előtt lemerülnek.

Aki biztosra akar menni, az akkus fúrókhoz beszerezhet mindjárt 2 akkumulátort is, hogy ameddig az egyik használatban van, addig a másik töltődjön. Többek között ilyen ajánlat is található a webáruház kínálatában.


Tags: ,