Az álmennyezeti lámpák igen divatosak

2016-05-17 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Álmennyezeti lámpák
Álmennyezeti lámpák

A nagyobb üzletek számos olyan fontos elemre kell hatalmas hangsúlyt fektessenek, amelyeknek köszönhetően a kliensek gyakrabban térnek be az áruházba, növelve ezzel a szükséges profitot. Kétségtelenül óriási szerepe van ebben az üzlet világítástechnikának, ami az álmennyezeti lámpa segítségével hatékonnyá és megnyerővé varázsolható.

Ez a LED alapú lámpatest az álmennyezeti panelek segítségével épül be az áruház plafonrészébe. Ennek köszönhetően, egyszerű szerelést tesznek lehetővé, illetve a ki- és behelyezés is roppant könnyűvé válik. Meghibásodás esetén ez igen jól jön, hiszen nem kell szétszedni az egész mennyezetet, hanem egyszerűen ki lehet cserélni a meghibásodott lámpát.

Az álmennyezeti lámpa hatalmas előnye, hogy energiatakarékos jelleggel bír, főleg akkor, ha ezt a hagyományos izzókhoz hasonlítjuk. A régi égőkkel szemben, ezekkel akár ötven százalékkal jobb megtakarítást is el lehet érni, ami éves szinten igen tetemes összeget jelent az üzlet számára. Mindezt pedig csak egy profi minőségű álmennyezeti lámpa teszi lehetővé. Az álmennyezeti lámpák élettartamukat tekintve is színvonalasak, ugyanis egyes darabok akár több mint harmincezer órán át is képesek a gondmentes működésre.

Ez hihetetlenül hatékonynak bizonyul, hiszen egy régi, gyenge minőségű izzó ennek még a negyedére sem képes. Tény, hogy ezeket leginkább üzletekben használják, azonban a változatosságuknak köszönhetően, előszeretettel döntenek ezen eszközök mellett irodákban, folyosókon és kórházakban is. Minden igényt kielégítenek a formájuknak köszönhetően is, ugyanis hosszúkás, négyszögletes és mélysugárzó típusban is kaphatóak.

Hazánkban teljes mértékben megéri ezeket beszerezni a Pontlight Kft. segítségével, ami tapasztalatának és igen széleskörű szaktudásának hála, pontosan tudja, hogy egy adott üzletnek milyen modellekre lenne szüksége. Az álmennyezeti lámpák terméklistáját a http://pontlight.hu/almennyezeti-lampa oldalon lehet megtekinteni. Itt a minőség mellett, jutányos árra is számítani lehet.


Tags: ,