Az azonnal terhelhető implantátum kifejezetten tartós

2023-03-03 | By admin | Filed in: Webáruház.

Sajnos vannak olyan esetek, amikor a foghúzás elkerülhetetlen. Az azonnal terhelhető implantátum erre a problémára, vagyis a foghiány pótlására megoldást jelent.

Az egyik legnagyobb pozitívuma, hogy a rágócsont eltávolítása után rögtön behelyezhető. Ha megtörténik, akkor egy ideiglenes koronát ragasztanak rá, amivel rághat és bátran mosolyoghat. Addig marad rajta, amíg a végleges felépítményt elkészítik. A modern technológiának és a hozzáértő szakembereknek hála, mindössze 72 órát kell várnia. Az esetek túlnyomó részében csontpótlás és nagyobb feltárások nélkül kivitelezhető. Az azonnal terhelhető implantátum beültetése előtt néhány vizsgálatra sor kerül, amelyek eredménye alapján meghatározzák a kezelési tervet.

A műgyökérnek az üreget egy speciális fúróval hozzák létre. A titáncsavar egyedi kiképzésű menete garantálja, hogy a szövetek ne sérüljenek meg. Ha szeretné elkerülni a további fogak elveszítését vagy elmozdulását, akkor az azonnal terhelhető implantátum kiváló döntésnek bizonyulhat.


Tags: