Az eldugult wc nagyon kellemetlen

2016-02-16 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Eldugult wc tisztítása
Eldugult wc tisztítása

Bármiféle lefolyó dugulása nagy kellemetlenséget és bosszúságot képes okozni, de mind közül a vécé eldugulása a legrosszabb, hiszen amellett, hogy gátolja a helyiség komfortos használatát, még borzasztó szagok is terjednek a fürdőszobában. Ugyanis az eldugult wc tartalma öblítéssel nem tűnik el, valamint a szennyezett öblítő víz is visszafolyik, ilyenkor pedig a lehető leghamarabb cselekedni kell, mert a helyzet csak rosszabb lesz. Az eldugult wc egyik oka a csésze vízkövesedése, túlzott papírhasználat, illetve valamilyen belekerült tárgy.

Először mindenki különböző házi praktikákkal próbálkozik, mint például vegyszerekkel, ecettel, citromsavval, szódabikarbónával, de pumpálással is lehetséges a dugulás elhárítása. Amennyiben ezek sem segítenek, akkor következhet a vécé szétszerelése, ha a családfőnek vannak szerszámai, illetve egy kis kézügyessége. Amennyiben ezek után sem jár sikerrel és az eldugult wc további gondokat okoz, akkor hívja az ezen az oldalon található vízvezeték-szerelő szakember telefonszámát, aki rövid időn belül megszünteti a problémáját!

Érdemes ehhez a profi szakemberhez fordulnia baj esetén, mert a dugulás elhárítása már 5000 Forinttól kezdődően villámgyorsan megtörténhet. De több oka is van arra, hogy ezt a telefonszámot hívja, először is ez a csapat profi dugulás elhárítási mesterekből áll, akik Budapest egész területén, valamint Pest megyében állnak rendelkezésre a hét minden napján, a nap 24 órájában, ráadásul egy-két órás ingyenes kiszállással. Bő tízéves tapasztalattal rendelkeznek ezek a szakemberek, tehát garantált a szakszerű munka elvégzése, a lehető legkevesebb járulékos kosszal és károkozással.

Hívja tehát bizalommal ezt a csapatot, ha olcsó dugulás elhárítási munkálatra van szüksége és ha a munkavégző részéről magas szakértelmet és korrekt hozzáállást kíván. Amennyiben szükség van rá, gépi dugulás elhárítást is végeznek, bontás nélkül, hamar és tisztán. Ráadásul az év minden napján vannak akciók is ennél a vállalkozásnál, amelyeket érdemes kihasználni a költséghatékonyság szempontjából, hiszen néha tanácsos átnézetni az otthonában a lefolyókat.


Tags: ,