Az elektromos kapásjelző szett még több kényelmet ad

2017-11-08 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Elektromos kapásjelző szett

A kényelmes horgászat számos összetevő segítségével érhető el. A saját komfortunkat a kényelmes székek, sátor vagy az eszközök tárolására szolgáló dobozok biztosítják. Mi a helyzet a botokkal?

Ha szeretnénk további kényelmet, az elektromos kapásjelző szett hatékony lehetőséget biztosít, bármilyen körülmények között. Legyen akár éjszaka, akár nappal, előfordulhat, hogy éppen akkor nem tartózkodunk a botok mellett, amikor kellene, az elektromos kapásjelző szett viszont 3-4 botot is figyel egyszerre. A hangjelzéssel és fényjelzéssel felszerelt készülékek 9 V elemmel működnek, így a hosszú élettartam garantált. A teljesen vízálló szerkezetetek esőben és éjszaka is remekül működnek.

A számtalan beállítási lehetőség révén, az elektromos kapásjelző szett nagyon hasznos megoldás minden horgásznak. Az állítható hangerő vagy a többszínű fényjelzés révén, azt is meghatározhatjuk, melyik bot milyen színben jelezzen, amikor kapás van. Így távolról is rálátva megtudhatjuk, hogy hová kell pontosan nyúlni.


Tags: ,