Az igazgyöngy ára sosem alacsony

2017-12-22 | By yatoo | Filed in: Egyéb.
Igazgyöngy ára

Nagy gondban szoktak lenni a férfiak az ünnepek környékén, hiszen szinte sosem tudják eldönteni, hogy minek örülne a kedvesük. Abban biztosak, hogy az ékszer jó választást jelent, de ennek ellenére nagy nehézséget okozhat nekik a kollekcióból történő vásárlás. Bár az igazgyöngy ára eléggé magas, ennek ellenére mégiscsak érdemes a megrendelése mellett dönteni. Az értéke rengeteg tényezőtől függ, hiszen számít az alakja, a színe, a mérete és az eredete.

Igen nagy különbség tapasztalható az édes- és sósvízi igazgyöngy ára között. Az édesvízi változat tenyésztésével elsősorban Kína tavaiban foglalkoznak. Néhány hónap kell a létrejötte érdekében. Csak bizonyos kagylófajok alkalmasak a kijelölt célok elérésére. Másrészről, a sósvízi típus létrejöttére 3-10 évet muszáj várni. Sokkal tartósabbnak számít, mint a korábban említett változata. Az igazgyöngy ára a White & Black Jewellery weboldalán tekinthető meg. Sokat számít, hogy milyen díszítés található az ékszeren.

A gyémánt értelemszerűen drágább, mint az arany vagy az ezüst. Külön ki kell emelni a fekete színű, tahiti gyöngyök jelentőségét. A weboldalon, természetesen, másféle termékek megvásárlására is lehetőség nyílik. A smaragd fülbevaló külön rendelésre vehető meg, tehát az uraknak igyekezniük kell, ha karácsonyra szeretnének meglepetést venni. 14 karátos fehérarany felhasználásával készült. Gyönyörű, zöld árnyalatban játszik, ezért garantáltan magára vonzza a tekinteteket. 3,5 milliméter átmérőjű a benne lévő kő. A smaragd fülbevaló betűzős zárral rögzíthető, tehát nem kell attól félni, hogy egy óvatlan pillanatban kiesik a fülből.

1 év garancia van rá, tehát semmilyen kockázattal nem jár a megvásárlás. Kérhető hozzá ingyenes díszcsomagolás. A kis méretének köszönhetően hordható a hétköznapokon is. Persze, remekül mutat a bálokon, a bulikon, illetve az összejöveteleken. Körülbelül 2 hétre van szükség a smaragd fülbevaló elkészítésére. A munkát a legkiválóbb mesterek fogják elvégezni, ezért érdemes a 13. kerületi ékszerüzletet felkeresni az ünnepeket megelőzően.