Az infraszauna beszerzése egyszerű

2018-12-26 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Infraszauna kabin

A túlsúly hatalmas probléma társadalmunkban. Nagyon sokakat érint. Nem pusztán esztétikai szempontból jelentős, hanem egészségkárosító hatása miatt is. Sokan különféle diétákra esküsznek, hogy feleslegüktől megszabaduljanak. Az infraszauna igénybevétele azonban minden várakozást felülmúl.

Az intenzív hő hatására testünk izzadni kezd, ami a sejtjeinkben megkötött vizet felszabadítja. Gondoljunk csak bele, a fogyókúra első hetében is mindig meghökkentő a súlyvesztés, ugyanis megszűnik a vizesedés. Az infraszauna hője emellett gyorsítja a szívverést, ami egy edzéshez teszi hasonlatossá tevékenységünket.

Tanulmányok kimutatták, hogy 30 perc az infrafényben ugyanannyi kalóriát képes elégetni, mint félórányi futás. A mozgás is egészséges, viszont előfordulhat, hogy nem tudunk élni a lehetőséggel mozgásszervi vagy egyéb okok miatt. Az infraszauna tehát mindenkinek biztosítja a kalóriavesztés lehetőségét, amit, akárcsak az edzőteremben, a barátainkkal együtt is kiélvezhetünk, ha többszemélyes kabint választunk.


Tags: ,