Az infraszauna használat és a relaxáció

2016-11-19 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Infraszauna otthoni relaxációhoz
Infraszauna otthoni relaxációhoz

A legjobb relaxáció az, amikor az ember magába mélyedve tud ellazulni. Egy infraszauna és egy üres negyedóra pontosan megfelel erre. Ha előre tudja, hogy lesz egy kis szabadideje magára, akkor tervezze meg, hogy mikor fogja bekapcsolni a szaunáját, hogy ideális hőmérsékletű legyen, amikor majd belép! A legjobb meztelenül szaunázni, főleg, ha a saját házánál teheti meg azt.

Az infraszauna melegébe ne hallgasson zenét vagy rádiót, inkább próbáljon meg befele koncentrálni! Néhány relaxációs gyakorlatról is olvashat az interneten, amely segít az ellazulásban és a befele figyelésben. Amikor elérte a kívánt nyugalmi szintet, akkor képzelje el, ahogyan az infraszauna sugarai behatolnak a bőrébe és felmelegítik azt!

Próbálja meg átélni ezt a bizsergető érzést! Az izzadás és a tisztulás vizualizációja is nagyban segíti a testet megszabadulni a mérgező anyagoktól. A gondolat világában hamar repül az idő, ne feledje el azonban, hogy egy negyed óránál, húsz percnél tovább ne üljön a forró kabinban! A hosszas infraszauna használat néha visszaüthet, ha túlzásba esik az ember.


Tags: ,