Az infraszauna praktikus hatásai

2015-11-25 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Modern infraszauna
Modern infraszauna

Tegyen egészsége megőrzéséért úgy, hogy közben kényezteti is magát! Az infraszauna nemcsak felmelegíti a hideg téli napokon, de használata által olyan hasznos hatásokat ér el, amelyek egészsége és még szépsége fenntartását is eredményezik.

Az infraszauna méregtelenítő szerepet is betölt, mivel a meleg hatására teste kiizzadja a felgyülemlett méreganyagokat, sőt, a pórusok kitágulása végett, még a piszkot is eltávolítja a bőrünk mélyebb rétegeiből. A másik, inkább nőknél előnyös hatása, hogy csökkenti a narancsbőrt. Az izzadás által a méregtelenítő folyamat zajlik, a bőre rugalmasabb, feszesebb lesz, ezzel csökkentve a narancsbőr láthatóságát.

Mivel a szaunázás alatt értelemszerűen testünk izzadni kezd, ez olyan dologban is segíthet, amellyel emberek százezrei küzdenek a kalóriaégetés során. Bár nem helyettesíti a testmozgást, mégis egy félórás szaunázás képes annyi kalóriát elégetni, amit egy erős torna alatt végzett volna. Mindezek mellett, az infraszauna erősíti az immunrendszert és rugalmasabbá teszi az érfalakat.


Tags: ,