Az infraszuana fontos kiegészítői

2016-10-25 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Infraszauna
Infraszauna

Ha valami igazán különleges karácsonyi meglepetésen gondolkodik, aminek az egész család örülne, akkor ne keresgéljen tovább! Az infraszauna minden téren tökéletes választás. Ennek a berendezésnek az egész család nagy hasznát veheti és kellemes órákat tölthetnek el egy ilyen kabinban.

Az infrasugarak jótékony hatásáról már sokat olvashattunk. Tudjuk jól, hogy behatolva a bőrréteg alá, felmelegíti a szervezetet, ami igen pozitívan hat az egészségünkre. Azt azonban nem sokan tudják, hogy az infraszauna más módon is segíti az egészségünket.

A kabinok belsejében oxigén ionizátort és ózon generátort is szerelnek. Az első készüléknek a negatív ionok előállításában van szerepük. Ez egyrészt frissíti az infraszauna levegőjét, ugyanakkor a légző-rendszer tisztításában is nagy szerepe van.

Hatékonya kezelhető ezáltal számtalan légúti megbetegedés és a dohányzás hatását is ellensúlyozzák. Ugyanakkor, az idegrendszer regenerálásában is szerepük van, mivel csökkentik a stresszt és az antidepresszáns hatása is kimutatható. Az ózonnak pedig fertőtlenítő szerepe szintén ismert.


Tags: ,