Az intimtölcsér a legjobb választás

2018-09-26 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Intimtölcsér

A Minni hölgykehely tökéletes alternatíva lehet a hónap nehezebb napjain. Az intimtölcsér ki tudja váltani mind az intim betétet, mind a tampont, és számtalan előnnyel rendelkezik. Használatával sokkal kényelmesebbé lehet tenni a nehéz napokat, mivel egyik legnagyobb előnye az, hogy elég 8-9 óránként cserélni.

Közben egyáltalán nem kell vele foglalkozni, és a hozzászokási időszak után, amely maximum 1-2 alkalom, már szinte teljesen észrevétlen. Köszönhetően annak, hogy az orvostechnikai eszköz képes tökéletesen felvenni a női hüvely alakját, teljes mértékben szivárgásmentes.

A gyártó ezt megerősítvén, egy peremmel is ellátta az intimtölcsért, így még a legerősebb menzesz ideje alatt is teljes biztonsággal viselhető, illetve sportolás vagy akár úszás közben is biztosítani tudja a komfortérzetet anélkül, hogy aggódni kellene az esetleges szivárgás miatt. Az eszköz két méretben érhető el a vállalkozás webáruházában, így mindenki megtalálhatja az igényeinek, korának és szokásainak megfelelő kelyhet.


Tags: ,