Az irisz diagnosztika feltárja az egészségi állapotunkat

2017-08-31 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Irisz diagnosztika

Azt tartják, hogy a szem a lélek tükre. Meg a testé is? Az irisz diagnosztika olyan lenyűgöző vizsgálat, aminek segítségével rengeteg dolgot megtudhatunk az egészségi állapotunkról. Ez a gyors és olcsó eljárás nem valami szemfényvesztés, hiszen az elváltozások szabad szemmel is láthatóak. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy ezt miért nem tudjuk mi magunk megvalósítani, akár egy tükör segítségével?

Nos, mert valószínűleg nem értünk ahhoz, hogy ezen a parányi területen megjelent elváltozásokat felismerni és elemezni tudjuk. Az Egészségkapu Gyógycentrumban lehetőség van az irisz diagnosztika elvégeztetésére is. Ugye nem is gondolnánk, hogy a pupilla deformációja jelenthet asztmát vagy központi idegrendszeri betegséget? Hogy a szivárványhártyán látható bemélyedések utalhatnak különböző gyulladásos, degeneratív és traumatikus folyamatokra? Az irisz diagnosztika ezeket a folyamatokat mutatja ki, akár még tünetmentes stádiumban is.

Ha szeretné Ön is elvégeztetni ezt a fájdalommentes és olcsó vizsgálatot, ne habozzon jelentkezni az Egészségkapu Gyógycentrumban! A vérünk is mindent elmond rólunk. Nem véletlenül a vérvizsgálat a leggyakoribb elemző módszer. A vércsoport meghatározása kevés embert érdekel, ha éppen nincs szüksége erre az információra, pedig valójában mindenkinek tudnia kéne, hogy melyik vércsoporthoz tartozik. Vérátömlesztés esetén mindenképpen szükség van rá, de prózai okokból kifolyólag, mint mondjuk egy vércsoport diéta, szintén jó ismerni a vércsoportunkat.

Azt tartják, hogy a táplálkozási szokásaink meg kellene feleljenek a vércsoportunknak, vagyis egy nullás vércsoportú embernek nem úgy kell étkeznie, mint mondjuk egy B típussal rendelkezőnek. Legyen bármi az oka, a vércsoport meghatározása elvégeztethető az Egészségkapu Gyógycentrumban gyorsan, olcsón és szinte teljesen fájdalommentesen. A terhesség alatt ez kötelező vizsgálat, mivel az anya és gyermek vérének az esetleges eltérései veszélyeztethetik a magzatot. Ez fokozottan érvényes az RH- vércsoportba tartozó jövendőbeli anyák esetében.


Tags: ,