Az Olajag idősotthon tökéletes választás

2018-12-18 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Olajag idősotthon

Az intézmény már régóta ismert és az emberek véleménye szerint, az ott töltött idő alatt nagyszerű élményekkel lehetnek gazdagabbak a lakók. Az Olajag idősotthon egy új, egészen más életformát kínál az ott lakó embereknek. Széleskörű és ami még ennél is fontosabb, hogy tökéletes egészségügyi szolgáltatásokban részesülhet mindenki, hiszen a munkások nagy szakértelemmel rendelkeznek.

A létesítményben található több közösségi terem, étterem, uszoda és könyvtár is, szóval mindenki találhat magának megfelelő elfoglaltságot. Szép parkkal is rendelkezik, így lehetőség van a kinti programokra és a sporttevékenységekre.

Sütéshez használatos grill is található a kertben, így teljes lesz a harmónia. Az Olajag idősotthon lakóinak lehetőségük van színházba vagy kirándulásra is ellátogatni rendszeres jelleggel. A megteremtett kapcsolatok ápolására hatalmas figyelmet fordítanak. Ki kell emelni a bakancslista programot, ami lehetővé teszi a lakók egyéni kívánságainak, vágyainak megvalósítását, külső partnerek bevonása által.


Tags: ,