Az öntözésvezérlő Ön helyett dolgozik

2017-11-09 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Öntözésvezérlő

Azt már mindenki tudja, hogy akkor lesz szép a pázsit, ha rendszeresen öntözik, illetve a növények is abban az esetben lesznek egészségesek és hoznak bőséges virágot, termést, ha megfelelő mennyiségű vizet kapnak. Azonban az még mindig sokaknak okoz fejtörést, hogy ezt miként oldják meg.

Pedig egy öntözésvezérlő segítségével ez már semmilyen nehézséggel nem jár. A berendezés automatikusan elindítja a rendszert a beállított időpontokban és pontosan annyi nedvességet juttat el a fűszálakhoz, virágokhoz, fákhoz, bokrokhoz, amennyire szükségük van.

Nem kell mindennap időt szánni a locsolásra és még azt sem kell észben tartani, hogy bekapcsolja az öntözőrendszert, mert az öntözésvezérlő egyetlen telepítés után nap mint nap gondoskodni fog a kert szépségéről.

Amennyiben egy esőérzékelővel is összeköti, akkor még spórolhat is vele, mert a csapadékos napokon alvó módban fog maradni és csak akkor fogja újra beüzemelni a különböző szórófejeket és csepegtető csöveket, ha a páratartalom alapján azt ismét szükségesnek ítéli meg.


Tags: ,