Bambusz parketta, a környezetbarát burkolat

2017-08-16 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Bambusz parketta

A parketta kiválasztása előtt érdemes alaposan körülnézni a választék között. Ma már számtalan típus közül válogathatunk, amelyek mind más jellemzővel rendelkeznek. Újabban egyre népszerűbb hazánkban is a bambusz parketta, ami több szempontból is előnyös lehet.

Környezetbarát, elegáns és igényes megjelenést biztosít az otthonunknak. A bambusz parketta természetes hatást kelt és annak ellenére, hogy nem keményfából készül, rendkívül ellenálló.

A bambusz tulajdonképpen egy fűféle, így termesztése sokkal gyorsabb, feldolgozása pedig egyszerűbb és kevésbé környezetkárosító, mint a fák kivágása. Sokan főleg ezért kedvelik, de más előnyei is vannak. A bambusz őshazája a párás, trópusi éghajlatú Dél-Ázsia, így ez a növény igen ellenálló a nedvességgel szemben.

Ennek köszönhetően, a bambusz parketta a konyhában, de még a fürdőszobában is alkalmazható. Remekül feldobja a lakás hangulatát egy ilyen természetes alapanyagokból készült burkolat. A bambusz parketta típusai különböző keménységűek, így mindenki megtalálhatja azt, amire szüksége van.


Tags: