Beszereléssel együtt eladó bojler

2017-11-21 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Hajdú bojler

Már sok éve állunk megrendelőink szolgálatára. Szervizünkben minden eladó bojler csak szerelési szolgáltatással együtt vásárolható. Ugyanis a kereskedelem nem az elsődleges profilunk.

Elsősorban szolgáltatással, javítással, szereléssel, alkatrészek cseréjével foglalkozunk. De ma az emberek többsége már hozzászokott ahhoz, hogy komplex szolgáltatást kapjon. Ezért mi is követjük ezt az igényt, és az általunk beépített alkatrészek többsége is tőlünk ered, s amennyiben szükséges, eladó bojler is megrendelőink rendelkezésére áll.

Ezt beszerzési áron kínáljuk, csakúgy, mint a többi beszerelésre való tartozékot. Az eladó bojler árak weboldalunkon megtalálhatóak, de amennyiben valakit az aktuálisan pontos ár érdekel, érdemes vásárlás előtt érdeklődni, ugyanis előfordulhat, hogy nincs időnk mindennap aktualizálni az árainkat.

Mielőtt a cserébe fognánk, mindenképp megnézzük, hogy a régi készülék javítható-e. Hiszen nem érdemes cserélni azt, ami még megjavítható, kivéve, ha a megrendelőnk valami miatt ragaszkodik a cseréhez.


Tags: ,