Bőrfeszesítő krém természetes anyagokkal

2016-01-18 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Bőrfeszesítő krém
Bőrfeszesítő krém

Már Kleopátra korából hallottunk a szamártej jótékony kozmetikai, de belső hatásáról is. A szépség megőrzésének szinonimájává vált. Mégis hosszú időre feledésbe merült ez a szer, aminek oka lehet az is, hogy igen kis mennyiség áll belőle a rendelkezésünkre. Most ismét felfedezte ezt az anyagot a kozmetikai ipar és többek között bőrfeszesítő krém is készül belőle.

Magas vitamin és ásványi anyag tartalma, valamint a benne lévő enzimek miatt, kiemelkedő bőrápoló és fiatalító, ránctalanító hatással rendelkezik. Ráadásul a gyártók mindezt Hialuronsavval is megtoldották, így ez a bőrfeszesítő krém igazi hatásbombának számít.

A természetes krémek minden esetben kedveznek a bőrnek és minél jobb minőségű az összetételük, annál jobb a hatásuk. A bőr öregedését ma már természetes módon is lehet lassítani, nem kell durva szépészeti beavatkozásoknak alávetnünk magunkat.

A természetes anyagokat tartalmazó bőrfeszesítő krém tehát tartalmaz mindent, ami kisimítja a ráncokat és fiatalossá, rugalmassá teszi az arc, de az egész test bőrét. 


Tags: