Cross trekking terepre és országútra

2018-08-04 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Cross trekking

A bicikligyártók egyre többféle bringát dobnak a piacra, hogy minél jobban eleget tudjanak tenni a vásárlói igényeknek. Valószínűleg a cross trekking is ennek a törekvésnek az eredménye, ugyanis ez nem egy teljesen új verzió, hanem a trekking egy csupasz változata, amiről minden lekerült, ami nem feltétlenül szükséges.

Például sárvédő és csomagtartó nincs a cross trekking kerékpárokon, amelyek pedig ezen bicajoknak az alapvető kellékei. Ugyanakkor a 28-as kerékméret megmaradt, így az országúton ugyanolyan kényelmesen használható. Első ránézésre egy hegyi biciklire hasonlít a leginkább, de alaposabban átvizsgálva egyértelművé válik, hogy miért a cross trekking nevet viseli.

Ha szeretne Ön is egy ilyen kétkerekűt, akkor a speedbike.hu webáruházban többféle modellt is megtekinthet, különféle márkáktól, eltérő felszereltséggel és designnal. Az árak tekintetében is elég nagy különbségek vannak, tehát a cross trekking beszerzését a pénztárcájához tudja igazítani. Ellenben, ha gyakori használatra kellene és nagy igénybevételnek lesz kitéve, akkor érdemes legalább a közép árkategóriában keresgélni.


Tags: ,