Csodás funkciókkal rendelkező okoskarkötő

2017-08-31 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Okoskarkötő

Az újonnan piacra dobott technikai vívmányok jelentősen megkönnyítik az emberiség mindennapjait. Az okoskarkötő segítségével nemcsak a különféle aktív programok folyamatait lehet nyomon követni, hanem az alvás minőségének ellenőrzésére is lehetőség van, ugyanakkor a könnyed, intelligens ébresztés szintén kiemelkedő funkcióként szolgál.

A www.kinaitartozekok.hu weboldalon beszerezhető Xiaomi Mi fit 2 okoskarkötő roppant praktikus és tengernyi hasznos dolgot tud. A Bluetooth segítségével csatlakoztatható az okostelefonra telepített applikációhoz. Az egyedi gomb segítségével a következő észrevételeket mutatja ki a LED-es kijelző: az időt, a lépésszámokat, a megtett távot, illetve a pulzusszámot.

Ez utóbbi alapján érzékeli a mélyalvást is. Az okoskarkötő az említett honlapon jelenleg kedvezményesen szerezhető be. Az érdeklődők rokonszenvét talán az is fokozza, hogy a készülék vízálló, így nyugodtan lehet viselni zuhanyzás közben és nem szükséges naponta tölteni, hiszen az akkumulátor 3 hétig bírja a terhelést.


Tags: ,