CSOK és más semmi

2017-09-21 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
CSOK- Családi Otthonteremtési Kedvezmény

A lakásvásárlás mindenki számára óriási tortúrát, utánajárást és idegeskedést jelent. Függetlenül attól, hogy új vagy használt lakásról van szó, azt minden esetben a saját ízlésünknek megfelelően kell kialakítani. A CSOK az ízlésvilágunk és álmaink megvalósításában jelent óriási segítséget, hiszen a vissza nem térítendő támogatás révén, gyermekeink számára tudunk élhetőbb körülményeket biztosítani.

A nagyobb, tágasabb otthon minden családtag számára jogosan elvárt szempont. Minden ember szeretné megadni és megkapni azokat a kényelmi szolgáltatásokat, amelyek kerekké teszik az életüket, és jól érzik benne magukat. A CSOK most ebben segít.

A gyermekek száma után járó támogatás alapvetően új lakás esetén magasabb, illetve régiónként is eltérhet. Budapesten például magasabb összeg jár, mint vidéken, mivel a rendszer figyelembe veszi az ottani ingatlanárakat. A CSOK lehetőséget nyújt használt lakás vásárlás és bővítés támogatására is. Ezzel a kisebb anyagi tőkével rendelkező családokon kíván segíteni az állam.


Tags: ,