Drip tip e-cigi tartály

2018-09-21 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
E-cigi tartály

Az elektromos cigaretta igazából nem más, mint egy olyan eszköz, amit akkumulátorról is lehet üzemeltetni. Ráadásul nem dohány kerül bele, hanem liquid. Az e-cigi tartály üvegből készül, ami rendkívül egyszerűen csatlakoztatható. Amikor megjelent az első e-cigi, akkor úgy tekintettek rá, mint a hagyományos dohányzás egy alternatívájára.

Az oldott nikotin, ami benne van a tartályban, biztosítja a kellő mennyiségű dohányban is megtalálható anyagot ahhoz, hogy ne legyenek elvonási tünetei. Azonban nagy előnye, hogy nem kellemetlen a füst szaga. Manapság már különböző ízesítésű liquideket kínálnak hozzá, amelyeknek nemcsak az íze, hanem az illata is kellemes.

A drip tip e-cigi tartály 10X10X21 milliméteres méterű. Tehát igen kicsinek mondható. A zsebben is kényelmesen elfér. Az e-cigi tartály akár valamilyen különleges, gyümölcsös ízesítésű liquid-el is megvásárolható az azolcsosag.hu webáruházból. Természetesen többféle folyadékot is megrendelhet, hiszen mindet kipróbálnia és kedve szerint váltogathatja.


Tags: ,