Egészségügyi piercingek – Hogyan működnek?

2023-12-28 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.
egészségügyi piercingek
Egészségügyi piercingek

Nem minden egészségügyi problémára kizárólag a gyógyszeres kezelés jelenti a megoldást, ugyanis vannak természetes, ősi módszerek, amelyekkel enyhíteni vagy megszüntetni lehet a kellemetlenséget. Például többféle egészségügyi piercing ismert, amik hatásosak különböző panaszok esetén. Az egészségügyi piercingek egy speciális pontot stimulálnak a fülben. (Forrás: https://www.medicalpiercing.hu/.) A migrén piercing az úgynevezett elsődleges fejfájások megszüntetésére a leghatékonyabb, abban az esetben, ha nincs mögöttes betegség a háttérben.

Kiváló eredménnyel alkalmazható migrénes, cluster, tenziós/hipertenziós és frontérzékeny fejfájás ellen. A pszichoszomatikus tünetek enyhítésében sokat segít a Shenmen piercing. Ezek közé sorolható a pánik, szorongás, alvászavar, stressz, depresszió és a fülzúgás. Akik szeretnének leadni a súlytöbbletükből, azoknak ajánlott a Slim piercing, ami nagyon jó, pozitív hatásokkal járhat esetükben.

Ezzel kevesebb lesz a falási roham, csökken az édesség utáni sóvárgás, gyorsul az anyagcsere, ezek következtében pedig kiegyensúlyozottabbá válik a fogyás és könnyebben elérhető a kívánt, ideális testsúly. Egyeseknél a változókor is rendkívül kellemetlen tüneteket hozhat, amiket meg lehet szüntetni a klimax piercing segítségével. Ez olyan hasznos eszköz, aminek hatására kevesebb lesz vagy teljesen megszűnnek a hőhullámok, a viselője kevesebbet fog izzadni, csökkenti a pulzusszámot és a vérnyomást, megszűnnek vagy legalábbis ritkulnak a hangulatingadozások, az érintett nyugodtabban alszik.

Tehát, többféle egészségügyi probléma esetén vethető be sikeresen a piercing. Ha meggyőződünk a hatékonysága felől, akkor célszerű felkeresni a medicalpiercing.hu weboldalt, ahol minden szükséges információt megtalálunk ezekről az eszközökről, a módszerről. Ugyancsak a honlapon vehetjük fel a kapcsolatot a profi szakemberrel, aki segíthet a problémánk megoldásában. Jobb egy piercinget viselnünk a fülünkben, mint folyton gyógyszereket szednünk a különböző bajainkra.


Tags: