Egy párezer forintos telefon tok évekkel meghosszabbítja a mobil élettartamát

2015-12-09 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
A tok a telefon védelmét szolgálja
A tok a telefon védelmét szolgálja

A telefontokok mindig is fontos tartozékai voltak a mobiltelefonoknak. Védték azokat a karcolástól, az ütésektől és az időjárási körülményektől is. Az nagy érintőképernyővel rendelkező okostelefonok megjelenésével, a telefontokok jelentősége is felértékelődött.

Most még nagyobb szükség van rájuk, mint valaha. A nagy képernyők ugyanis rendkívül sérülékenyek. Könnyen karcolódnak, ami esztétikailag sem a legszebb látvány, de akár a működését is hátráltathatják a készüléknek.

Könnyen berepedhet a képernyő már egy apró ütéstől is, ami szintén használhatatlanná teszi. Egy képernyőcsere igen drága mulatság. Pár száz, esetleg néhány ezer forintos telefon tok azonban megkímélheti a mobilkészüléket az efféle apró balesetektől, így akár évekkel is meghosszabbítható a telefon élettartama és sok kellemetlenségtől kímélhet meg minket is.

Érdemes tehát rászánni azt a kis összeget, hiszen sokat spórolhatunk azzal, ha nem kell félévente új telefont vásárolni. A mobiltelefon tokok anyagi minőségüktől függően, képesek megvédeni a készüléket a karcolásoktól, ütésektől és egyesek akár a víztől is.


Tags: ,