Egy tapasztalt ügyvéd bárkinek segít

2015-10-23 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Egy tapasztalt ügyvéd bárkinek
Egy tapasztalt ügyvéd bárkinek

Előfordulhat, hogy valaki nem is tudott róla, hogy bűncselekményt követett el. Ön tisztában van vele, hogy mit tehet meg jogszerűen, és mi az, amiért akár a törvény előtt kell felelnie? Ha bármivel vádolják Önt, vagy valamelyik hozzátartozóját, akkor ügyvéd segítségére van szüksége.

Hibázott vagy sem, szándékos volt az elkövetés vagy sem, a legelső teendője legyen az, hogy egy tapasztalt ügyvédhez fordul, akivel megbeszélheti az esetét, aki képviseli, aki kiáll a jogai mellett. Kerüljön tisztába a vád fogalmával, a lehetséges védekezéssel.

Természetes, ha a tett büntetési tételeivel is mielőbb tisztában szeretne lenni. Ne habozzon szakértőtől tanácsot kérni. Ilyenkor higgadt, ésszerű döntések meghozatalára van szükség, melyet egy jogban – az Önéhez hasonló ügyekben – jártas ügyvéd segítségével könnyebben megtehet.

A tényállástól függően lehetséges, hogy a kár megtérítésével rendeződik a helyzete, de az is lehetséges, hogy több évi szabadságvesztéssel jár a tette. Ez az elkövetett tett megítélésétől, súlyosságától is függ. Nem érdemes elbagatellizálnia a helyzetét. A Vidákovics Ügyvédi Irodában nincsenek kis vagy nagy esetek, hiszen mindenki egyformán szüksége van ügyvédi képviseletre.


Tags: