Elégedett vagy az amatőr szinttel, vagy specialista lennél?

2015-11-05 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Specialista
Specialista

Sajnálod az idődet arra áldozni, hogy képezd magad? Úgy érzed, hogy szuper terméket, szolgáltatást kínálsz, ezért nem is kell csiszolni a tárgyalási technikádon? Ismerd meg a Comline tréningjeit, és utána valóban elmondhatod magadról, hogy tárgyalási specialista lettél.

Hidd el, hogy nem lehetetlen tízből tíz tárgyalást sikeresen lezárni. Az értékesítés nem szerencse dolga. Nagy Béla vezető trénertől megtanulhatod, hogy hogyan tudsz intenzívebben figyelni a tárgyaló partneredre, hogyan érheted el, hogy ne azt érezze, hogy eladni szeretnél neki valamit, hanem azt, hogy szüksége van a Te termékedre.

Nagy Béla 1996 óta képviselteti magát az üzleti képzések piacán, és több ezer vezetőt, értékesítőt képzett már sikeresen. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az általa tartott képzések után a „tanítványok” látványosan kezdenek fejlődni, sokkal könnyebben kötnek üzleteket.

Felejtsd el amit a könyvekből tanultál, szerezz inkább a gyakorlatban is működő tudást. Csupán néhány kérdésre válaszolj. Elégedett vagy az amatőr szinttel, vagy specialista lennél inkább? Eladni szeretnél, vagy értékesíteni? Ha produktív, hatékony értékesítő szeretnél lenni, akkor megéri időt és pénzt fordítani a fejlődésedre vagy munkatársaid képzésére.


Tags: