Érzékiség a masszázsolaj segítségével

2019-02-26 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
masszázsolaj
Természetes masszázsolaj

Az intim együttlétek kezdeténél soha nem árt egy kis kényeztetés, ami előkészíti a ráhangolódást. Ehhez nyújt érzéki segítséget egy kellemes illatú, selymes masszázsolaj, ami az intim termékeink között többféle kiszerelésben, illatban megtalálható. Ezek kizárólag természetes alapanyagokból készülnek.

Alapjuk 100%-os növényi olaj, ami telítetlen zsírsavakat és antioxidánsokat tartalmaz. Ez van megfűszerezve olyan vágyfokozó illatanyagokkal, mint a jázmin, ylang-ylang, mályva, eper. A masszázsolaj hidratáló hatását fokozza, hogy lassan szívódik be a bőrbe, ezáltal nemcsak a bőrünket selymesíti, hanem ellazítja az izmainkat, belélegezve pedig a lelkünket is nyugtatja.

A természetes argánolajok minimálisra csökkentik az irritáció lehetőségét, viszont bőrápoló masszázst tesznek lehetővé a megfelelő ütemű felszívódással. Webáruházunkban kínálunk exkluzív esszenciákból készült szérumokat, gyümölcsaromákkal kevert masszázshabokat, így mindenki megtalálja közülük a leginkább megfelelőt. A masszázsolaj segítségével hosszúra nyújtható az előjáték, ami a tökéletes testi boldogság alapja.


Tags: ,