Esőruha a borúsabb napokra

2016-09-28 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Ellenálló esőruha
Ellenálló esőruha

Az ősz beköszöntésével, egyre több esőzésre lehet számítani. Ilyenkor a legtöbben bent a jó melegben, egy csésze forró tea társaságában töltenék az idejüket, azonban ez nem mindig lehetséges. Az ilyen cudar időben a kinti munkálatok elvégzésére ajánlott az esőruha használata. Nagyszerűen véd az eső és szél ellen.

A termékek között megtaláljuk a PVC esőköpenyeket, amelyek 100-120 cm hosszúságúak, a kétrészes orkánruhákat, széldzsekiket, orkánköpenyeket és overálokat, de a sapkák is jelen vannak. Az esőruha anyaga poliészter vagy pamut alapra mártott PVC, összeillesztései varrottak és hegesztettek, a megfelelő záródást a cipzár és a patentok biztosítják, továbbá a zsinórral ellátott kapucni.

Egyes darabokon a kapucni a gallérba van rejtve. Továbbá, gumírozott mandzsettájának köszönhetően, megnehezíti a szél és eső bejutását a ruha alá. A FLUO esőruha pedig nemcsak az esőtől és a hidegtől véd, de fényvisszaverő csíkjainak köszönhetően, a sötétben is látható a viselője. Az esőruháknak köszönhetően, megúszhatunk egy esős napot szárazon.


Tags: ,