Féláron vehető wifi konnektor

2018-06-07 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Wifi konnektor

A modern technika fejlődése ma már oda jutott, hogy a világ bármelyik pontjáról vezérelhetjük az otthon hagyott elektromos eszközeinket az okos telefonunk használata által. Ez egy olyan innováció, amiről néhány évvel ezelőtt álmodni se mertünk volna.

A tudatosság és a spórolás jegyében egy wifi konnektor használata ajánlott okos otthonunkba. Ezt a remek kis eszközt megvehetjük az otthondigital.hu webáruházból, amelynek bőséges felhozatalát tanácsos Önnek is végignéznie, mert nagyon sok praktikus, modern, sőt, érdekes terméket rejt. Az itt megvásárolható wifi konnektor burkolata olyan speciális polimerből készül, amely 750 C-fokig nem olvad, nem deformálódik. Ily módon védi a lakást az esetleges zárlattüzektől.

Távvezérlés, időzítés, energiaoptimalizálás, jelenlét-szimuláció, eseményreakció, hangvezérlés jellemzi ezt a wifi konnektort. Mindezek mellett most 50%-os kedvezménnyel szerezhető be, azaz csupán 6499 Forintért a webáruházból. Vásárolja meg Ön is ezt az okos eszközt, és spóroljon minél többet az alkalmazásával!


Tags: ,