Fix és mobil elektromos konvektor

2016-11-13 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Elektromos konvektor
Elektromos konvektor

Minden bizonnyal a legegyszerűbb módszer a belterek felmelegítésére egy könnyedén telepíthető villanyárammal működő fűtőtest. Az elektromos konvektor is egy olyan fűtőeszköz, amelyet akárhol és nagyon gyorsan be lehet üzemelni.

Falra rögzítve gyakorlatilag egy fix radiátort képes helyettesíteni, de létezik álló elektromos konvektor is, amely mobilitása miatt praktikus, hiszen minden komolyabb megterhelés nélkül áthelyezhető egyik helyiségből a másikba. Az elektromoskonvektorok.hu internetes áruházban nagy választékban vásárolhatóak meg az elektromos konvektor készülékek, valamint azok tartozékai.

A fűtőtestek többféle gyártótól, különböző méretekben, eltérő teljesítménnyel kaphatók. Ezen paraméterek a felfűteni kívánt beltér nagyságától függnek, tehát, mondjuk, egy nappali szobába nagyobb elektromos konvektor ajánlatos, míg egy fürdőszobában elegendő lehet a gyengébb teljesítményű készülék is. Általában mindegyik konvektor termosztáttal van ellátva, ezért a tévhitekkel ellentétben, igazán gazdaságosan működtethető.


Tags: ,