Fogfehérítés és fogkőlevétel modern technológiával

2022-01-08 | By admin | Filed in: Szolgáltatás.

Mindenki szereti a fehér fogakat, de legtöbbször kevesen büszkélkedhetnek természetes fehérséggel. A zománcban különböző arányú anyagok és egyéb jellemzők lehetnek, amelyek sárgás vagy szürkés színűvé teszik azt. A dohányzás, a természetes színezéket tartalmazó italok és bizonyos gyógyszerek negatívan hatnak a fogzománc színére és plakk képződéshez vagy elszíneződéshez vezethetnek.

A fogfehérítés és fogkőlevétel több módon végezhető el, amelyeket a zománc állapota, az elszíneződés okai és a kapcsolódó betegségek alapján kell kiválasztani. A rendelőnkben a fogfehérítés és fogkőlevétel egyedülálló új módszerét vezettük be a Beyond hidegfényt használó rendszer segítségével. A technológia lényege a nagy intenzitású hidegfény, amit optikai szűrőkön áthaladva kapunk. A fény aktiválja a fogakra előzőleg felvitt speciális fehérítő készítményt.

Ennek hatására a fogak pigmentjei kivilágosodnak, ami ragyogóan fehér fogakat eredményez. Ez a fogfehérítés és fogkőlevétel eljárás mindenkinek ideális, aki ragyogó mosolyt szeretne.


Tags: