Fontos, hogy a karácsonyi ajándékok munkatársaknak aktuális legyen

2018-12-20 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Céges ajándék

Sok cég szervez az ünnepi időszakban valamilyen közös programot, vacsorát. Néha ez spontánul is kialakul. Egy ilyen összejövetel a karácsonyi ajándékok munkatársaknak része lehet. Gyakran előfordul, hogy az együtt dolgozó emberek keveset tudnak egymásról, vagy teljesen félreismerik a másikat.

Ezt egy közösen eltöltött vacsora, a karácsonyi ajándékok munkatársaknak keretén belül nagyszerűen orvosolhatja. Az emberek reakciói nem minden esetben alakulnak úgy, ahogy ők szeretnék.

Ezt nehéz megmagyarázni, hogy miért. Lehet, hogy többet akarnak mutatni magukról, lehet, hogy jobbnak, ügyesebbnek szeretnének látszani. Minden esetre egy vacsora, vagy szabadprogram alkalmával, ami lehet akár a karácsonyi ajándékok munkatársaknak keretein belül is, sok dolog a helyére kerülhet.

Az együtt eltöltött szabadidő, mindenkit kizökkent a hétköznapi munkatempóból és mindenki új oldalát is bemutatja, akaratlanul is. Ilyenkor szokott kiderülni, hogy miért morcos is mindig valaki a munkahelyén és miért nem az amikor privát beszélget.


Tags: ,