Forma 1 autó tesztvezetéssel egészen másképp fest a Hungaroring

2018-10-08 | By yatoo | Filed in: Egyéb.
Versenyautó tesztvezetés

Amióta csak az eszét tudja, megszállottan rajong a sebességért és minden olyan sportért, amiben a gyorsaság és a folyamatosan megújuló, innovatív technológia kulcsfontosságú szerepet játszik? Amennyiben probléma nélkül tud azonosulni a fentiekben leírt fogalmakkal, a Forma 1 varázslatos világának mélyreható tanulmányozása bizonyára első helyen áll a bakancslistás célkitűzések sorában.

Aki ilyen versenyautóba ül, az a sebességnek egészen más fogalmát ismerheti meg. A több százszoros lóerő mámorító dübörgése, világszerte lelátók ezreinek közönségét nyűgözi le, de mindez távol áll azon eufória-közeli élménytől, amit a pilóták élnek át minden verseny során.

A szemlélődő, illetve a vezető előtt egészen eltérő világ nyílik meg a startpisztoly eldördülésének pillanatában, mégis létezik egy közös kapocs, amely által összefonódik az élmény, méghozzá a versenyszellem. A tény, hogy minden a lehető legoptimálisabban legyen kivitelezve, lehengerlő stressz-forrásnak bizonyul, hiszen a 370 km/h sebesség mellett már egyetlen elenyésző hiba is végzetes kimenetelű lehet.

Ez az elengedhetetlen precizitás adja eme világhírű sport sajátos jellegét, mi több, feltételezhetően ez lehet az a titok, ami miatt emberek millióinak szívébe véste be magát a Forma 1 történelmének folyamán. A világ sokszínű és titkokkal teli, a hétköznapok azonban számtalan esetben beskatulyázzák az embert, eltompítják a változás iránti vágyukat és a szürkeség mocsarába kábítják.

Az autóverseny szemlélése, illetve egy ilyen fantasztikus járgány irányítása rádöbbenti az élmény részeseit arra, hogy másodpercek töredéke elég ahhoz, hogy örömmámorban úszva, vagy alkalom adtán a vereség keserű szájízétől átitatott fanyar mosollyal érjen véget a megmérettetés.

Tegye próbára magát a versenyautók utánozhatatlan világában és szerezzen a felejthetetlen élmény mellé, életre szóló tapasztalatot is, aminek tanulsága, valamint nagy igazságai bélyegként kerülnek a hétköznapjaira! Akár saját magának, akár szeretteinek készül kedveskedni, az ötlet utánozhatatlan!


Tags: ,