A gerincfűző segít a helyes testtartás elérésében

2016-11-21 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Gerincfűző
Gerincfűző

Bizonyos orvosok által javasolt esetekben, szükség van külső beavatkozásra a fájdalom megszűntetése céljából. A gerincfűző nem csupán a kellemetlen panaszok eltűntetésében vesz részt, hanem szerepet vállal a helyes testtartásban is.

Ez az orvosi segédeszköz a háton viselendő, felhelyezése pedig gyerekjáték, hiszen tépőzárral rögzíthető. Arra azonban figyelni kell, hogy a merevítő pálcák mindenképpen a megfelelő részre kerüljenek. A gerincfűző megrendelhető Magyarországon is, a www.med12.hu weboldalon, 4 különböző méretben.

Annak érdekében, hogy biztosan megfelelő méretű termék érkezzen, ellenőrizni lehet, hogy melyik illik a vásárlóhoz, hiszen a weboldalon ezek fel vannak tűntetve centiméterben. A gerincfűző tisztán tartása egyszerű, hiszen kimosható kézzel, de mosógépben is.

Tudni kell azt is, hogy centrifugázni és vasalni tilos. A legjobb, ha száradáskor fekvő helyzetben van lerakva a ruhaszárítóra. A gerincfűző elasztikus anyagának köszönhetően, kényelmet biztosít és segít elindítani a gyógyulási folyamatokat.


Tags: ,