Gurulós szerszámosláda kellékek tárolására

2017-11-07 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Gurulós szerszámosláda

Ez a termék napjainkban már csak szinte igényes, jó minőségű kivitelben szerezhető be. A gurulós szerszámosláda fiókjai görgősek, belül szivacsozottak és ezen felül zárhatóak is.

Általában műhelybe szokták venni, de a fékezhető kerekű változatok akár mozgó műhelykocsiba is beszerezhetőek. A fék használatán kívül, a terméket le is kell rögzíteni, ha autóban szállítják. Az eszköz leginkább autószervizekben és egyéb olyan szerelőműhelyekben hasznos, ahol nehéz illetve nagy mennyiségű kelléket kell szállítani, tárolni. El lehet benne helyezni dugó és fogó kulcskészletet, kalapácsot, csavarhúzót, illetve ezekből több darabot is. Beszerezhető tálcás készlet is, amely kifejezetten a gurulós szerszámosláda kelléke lehet.

Az ilyen eszköz teteje többnyire csúszásgátló gumival van ellátva, illetve borítva, így akár szerelni is lehet rajta, azonban vannak műanyag tetejű darabok is. Megvásárolható kiegészítő termék is a gurulós szerszámosláda tetejére, amelyben kulcsokon kívül laptopot és egyéb diagnosztikai műszert lehet elhelyezni.


Tags: ,