Gyerekülés a nagyobbaknak is kapható

2019-02-10 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Gyerekülés

Az autóban való utazás minden gyermeknek igazi kaland, viszont fontos odafigyelni a megfelelő biztonsági intézkedésekre is. Ennek az alapja természetesen a gyerekülés. Az igazán piciknek az 5 pontos megoldást ajánlják a szakemberek, a nagyobbaknak azonban elég a 3 ponton rögzíthető modell is.

Ezek az úgynevezett menetirányba néző ülések, amelyeket már az iskolás korúaknak ajánlanak, 15-36 kilogramm között. Ennek a típusnak a fő tulajdonsága, hogy nem rendelkezik beépített biztonsági övvel, így mind a lurkót, mind pedig a gyerekülést, a gépjárműben található öv fogja meg.

Az oldalsó szárnyak pedig védenek az oldalirányból érkező ütközésektől. Ez a típusú gyerekülés is létezik megannyi típusban és színben, így természetesen mindenki megtalálhatja a neki tetsző modellt.

A fenti linkre kattintva széles választékkal fogja magát szemben találni és jó hír, hogy a folyamatos akcióknak köszönhetően, a pénztárcánk is jó eséllyel meg fogja úszni, mindenféle nagyobb kiadás nélkül. Persze a gyerekülés megvételénél első mindig a biztonság kell legyen!


Tags: ,