Gyors és hatékony medence porszívó

2016-06-10 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Medence porszívó
Medence porszívó

Manapság egyre több családi ház udvarán látható egy szép medence, ami a nyári hónapok alatt kellemes kikapcsolódást jelent minden lakosnak. Igen ám, de mint mindent, ezt is rendszeresen karban kell tartani annak érdekében, hogy a víz tiszta és baktériumoktól mentes legyen.

A medence porszívó erre a célra teljes mértékben megfelel, ráadásul hihetetlen mértékben megkönnyíti az emberek munkáját, mivel felügyelet nélkül, alaposan és hatékonyan végzi el a feladatot. Elfelejtheti a hosszadalmas órákat, amit azzal tölt, hogy legalább felületesen tiszta legyen a medence.

A különböző medence porszívó modellek használatával mindez úgy történik, hogy Ön közben bármi mást csinálhat a ház körül, vagy akár a családjával is foglalkozhat hosszabb időn át. Amit még tudni a medence porszívó különféle típusairól az nem más, mint a kezelési módjuk. A tévhittel ellentétben, ezek a robotok nagyon egyszerűen kezelhetőek, mindenféle különleges ismeretek nélkül. A beállítások után már csak le kell tenni a medence aljára és hagyni, hogy végigvigye a programot.

A medence porszívó, típustól függően, néhány órán át működik, ami alatt nemcsak felületes munkát végez. A kosz és szennyeződések eltüntetése mellett, a baktériumoknak és egyéb kórokozóknak is búcsút mondhat. Vannak olyan robotok, amelyek a kisebb családi medencékhez használatosak, de olyanokat is megtalál, amelyek a 25 méter mély medencék esetében is jól teljesítenek. Ilyen például a Dolphin Wave 100, amelyik tároló állványának köszönhetően, könnyen mozgatható és szállítható, ugyanakkor a karbantartást illetően is remekül teljesít.

Teljesen automatizált medence porszívóról van szó, amelyik különböző opcionális beállításokkal is rendelkezik, hogy Önnek még könnyebb legyen a munkája. A medencét felsúrolja, valamint kefével is megtisztítja. A padlót, falakat és a vízvonalat pedig alaposan felporszívózza. Abban az esetben, ha elege van a hosszú órán át tartó sikálásból, a medence porszívó remek lehetőséget nyújt arra, hogy egy gonddal kevesebb nyomja a vállát.


Tags: ,