Gyorsaságra ösztönző kockajáték

2016-10-31 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Időtöltő kockajáték
Időtöltő kockajáték

A hosszú téli esték remek lehetőséget kínálnak arra, hogy kicsit szórakozzunk. Akár mi is beállhatunk a gyerekek közé egy kockajáték erejéig. Érdemes olyan típust választani, amelyik nem túl hosszú, de a félórás menet igazán kellemes szórakozást nyújthat. Honnan szerezzük be a megfelelő játékot? Számos áruház polcain kaphatóak, de az internetet is átböngészhetjük értük.

Amint megtörtént a választás, nincs más hátra, mint belevágni a szórakozásba. A Blue Orange Flash kockajáték például remek kikapcsolódást nyújt, akár még utazáskor is. Nem nehéz, de ugyanakkor fejleszti az ügyességet és kitartást. A célja, hogy 8 különböző kombinációt minél előbb kidobjunk. A szabályok nagyon egyszerűek és a lénye a gyorsaság.

Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezni fogják, mivel remek összhangba hozhatja a játékosokat. A kockajáték nem foglal sok helyet, de jó időre lekötheti az ember figyelmét. A színes darabok rendkívül dekoratívak, de vigyázzunk, nehogy elszóródjanak, mert akkor idővel majd újat kell vásárolni!


Tags: ,