Hajólámpa széles kínálatban

2018-12-17 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Hajólámpa

Hajóhoz való fényszórókat keres? Ha vonzó áron kapható változatokat keres, akkor nézzen szét a hajólámpa kínálat terén, ahol számos modellt talál. Létezik olyan hajólámpa, ami a hajó orrába építhető és szerteágazó megvilágítást kínál a dokkoláshoz. A rozsdamentes acél kivitelben is kapható lámpa ellipszoid reflektorral rendelkezik, ez irányítja a fényt a megfelelő helyre.

A modellek között kézi kereső reflektort is lehet találni, két külön kapcsolható fényforrással. Kiváló hajóból történő vadászathoz, keresési és mentési műveletekhez. Webáruházunkban más éjszakai vitorlázáshoz használható hajólámpa is kapható, erős üveggel ellátva, hogy a tartóssága hosszú távú legyen. A kabinra rögzíthető keresőfényszórók is nagyon hasznosak.

Érdemes ilyet is beszerezni a többi hajólámpa típus mellett. Amennyiben tanácstalan, konzultálhat a munkatársainkkal is az ügyfélszolgálatunkon keresztül. További műszaki paramétereket a termékekre kattintva talál. Rendelését online is leadhatja, a csomag kiszállítása pedig futárszolgálattal történik.


Tags: ,