Hamar száradó szélvédő ragasztó

2017-12-24 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Szélvédő ragasztó

Az autó kifogástalan műszaki állapotáért mi vagyunk a felelősek. Természetesen olyakor megesik, hogy egy baleset közbeszól, de amennyiben ez nem történik meg, akkor tegyünk róla, hogy minden apró részlet a helyén legyen és amennyiben felmerülne valamilyen meghibásodás, akkor gyorsan javítassuk ki! A rendszeres közlekedés során nem ritka, hogy egy kisebb-nagyobb kavics, ágdarab megsérti az üveget. Amennyiben ez bekövetkezik, a szélvédő ragasztó hasznos társ lesz. Általánosságban elmondható, hogy 2 módszer létezik arra, hogy az üveget behelyezzék.

Ennek igazi fontossága abban is rejlik, hogy a felület nemcsak egyszerűen a kilátást biztosítja, hanem merevítő szerepet éppen úgy betölt. A szélvédő ragasztó erőteljes tartást biztosít. A másik gyakran alkalmazott eljárás a gumis kialakítás, amikor a tömítés egy behúzó madzag használatával kerül a helyére. A szélvédő ragasztó száradási ideje több mindentől függ, de minden esetben néhány óra alatt megtörténik. Bárhogyan is legyen, minden körülmények között szakember végezze el a cserét!

Válasszuk bátran az autouvegek.hu oldal szakembereit, akik a helyszínre is kimennek, hogy könnyebb dolgunk legyen és ne kelljen a műhelybe bevinnünk az autót. Van rá eset, hogy kevésbé drasztikus módszerrel is remek eredményt érhetünk el. Nem szükséges a teljes felületet kicserélni, hiszen az autóüveg polírozás megteszi a maga hatását. Főként kisebb karcoknál, mikroszkopikus mélyedéseknél előnyös, amikor szabad szemmel alig észrevehető a sérülés, de a beeső fény szóródásából tudhatjuk, hogy nincs minden rendben. Az autóüveg polírozás gyorsan kivitelezhető a megfelelő készülékek birtokában.

A frontoldali rész esetében ajánlott, amelyek már nem kaphatóak a kereskedésben mert nagyon régiek. Ha az autóüveg polírozás mélyrehatóan történik, amire akkor van példa, ha a karc erőteljesebb, megesik, hogy egy úgynevezett optikai hiba alakul ki, ami szintén kellemetlen hatást produkál a vezetés során, ezért inkább a csere ajánlott. Mielőtt bármit is tennénk, kérjük ki a mesterember véleményét!


Tags: ,