Hangátvitellel ellátott wifi kamera

2016-12-05 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Wifi kamera
Wifi kamera

A mai technológiák lehetővé teszik, hogy a mindennapokban használatos eszközök is modernebb, gyorsabb és pontosabb munkát végezzenek. Vonatkozik ez a biztonsági rendszerekre is. Így a felszerelt wifi kamera internetes központon keresztül, kábelek nélkül működik.

Ez olyan esetekben számít különösen előnyösnek, ha a felszerelt kamerák egymástól távol esnek, és a hagyományos kábeles rendszerrel való működtetés emiatt akadályokba ütközik. Ezek a kamerák hangátvitellel is rendelkeznek, ami különösen vonzóvá teszi őket a megrendelők körében.

Az igaz, hogy egy komolyabb rendszer kiépítése nem olcsó darab. Persze sok áruház hirdet nagyon kedvező árakon wifi kamera rendszert, csak azt elfelejtik közölni, hogy ezen kamerák képfelbontása nem a legjobb.

Ahol nincs komoly védelemre szükség, ott esetleg megfelel, de senki se számítson túl sokra. Ugyanis több összetevőnek kell megfelelnie, hogy a wifi kamera rendszer tényleg azt tudja, amit kell. Az adatátvitel gyorsasága, a megfelelő kapacitású adattárolás és a képminőség is döntő jelentőségű.


Tags: ,