Használja fel a gél lakk kupont!

2017-09-07 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Gél lakk kupon

Melyik embernek ne csillanna fel a szeme egy kedvezmény, egy akció láttán? A hűségpontrendszerek, a limitált ideig tartó árengedmények a tudatos fogyasztókat vásárlásra sarkallják, ez pedig nagyon okos dolog, hiszen ha amúgy is szüksége van az illetőnek az érintett termékre, akkor érdemes beszereznie azt a megfelelő periódusban.

A gél lakk kupon a szépségápolás elkötelezett híveinek a szívét dobogtatja meg igazán. Legyen szó akár specialistáról, akár otthon tevékenykedő személyekről, ennek a lehetőségnek köszönhetően a 20.000 Ft fölötti vásárlásokból 20%-ot engednek el.

A gél lakk kupon csupán akkor érvényes, ha a www.gellakk.com honlapon tett rendelésekkor, a vevő a megfelelő rubrikába bepötyögi a következő kódot: summer20, majd a beváltás gombra kattint.

A gél lakk kupon szavatossága azonban nem örök, és ahogy a neve is jelzi, csupán nyáron használható fel, így érdemes résen lenni, hiszen az időből könnyen ki lehet csúszni. A kiszemelt termékek kiválasztása után, a virtuális kosárba kell helyezni ezeket, majd végighaladni a rendelés pár lépésén.


Tags: ,