Hisz a magas szinvonalban a francia fordító iroda

2018-02-28 | By yatoo | Filed in: Szolgáltatás.
Francia fordító iroda

Akik Szegeden akartak már fordítatni például franciára vagy franciáról, biztosan megismerkedtek a Bilingua céggel. Ez a neves, ismert francia fordító iroda több évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Az itteni szakemberek nagyon rutinosak és szakavatottak, ezért az ügyfél nem fog csalódni a kapott fordításban. Annak érdekében, hogy ebben hiba ne legyen, ezt egy anyanyelvi lektor nézi át még az előtt, hogy az a kliens kezébe jutna.

Ezen népszerű francia fordító iroda esetében a fordított nyelvek skálája egyre bővül. Jelenleg több mint 35 nyelven készít fordítást a vállalkozás. Ezen kívül itt igényelhető a szakfordítás és a lektorálás is. A francia fordító iroda angol, bolgár, cseh, dán, észt, francia, holland, horvát, lengyel nyelvekre is fordít. Ami sokakat meglep, hogy itt a mongol, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, ukrán és más nyelvekre is történik a fordítást.

Akinek esetleg más nyelvre kellene a szöveget fordítani, az mindenképp érdeklődjön telefonon, mert elképzelhető, hogy tud segíteni a francia fordító iroda. Aki még többet akar megtudni a szolgáltatásokról, az hívja fel a vállalatot a 06 30 / 21 99 300 számon! Amint az fent említésre került, a horvát fordítás is igényelhető itt. Akinek ilyen nyelvű fordításra van szüksége a lehető leghamarabb, az jól teszi, ha nem haboz tovább és felhívja a vállalkozást a fenti számon vagy e-mailt ír. Amikor az embert szorítja az idő, de nem szeretné, hogy a gyorsaság a minőség rovására menjen, kötelező a Bilinguát választani.

A cég a sokéves szakmai tapasztalatának köszönhetően garantálja, hogy a horvát fordítás magyarra, vagy a magyarról horvátra történő fordítás minden szakmai kritériumnak megfelelően készül el. A teljes kooperációt az adja, hogy a közösen megbeszélt határidő alapján történik a munka. Miért is annyira felkapott a horvát fordítás? Erre az egyik magyarázat, hogy a horvát-magyar kapcsolatok nagyon régóta nagy jelentőséggel bírnak a turizmus miatt. Ezeket a kapcsolatokat Horvátország 2013-as Európai Uniós csatlakozása még szorosabbra fűzte.


Tags: ,