Hitachi ütvefúró SDS kivitelben kapható

2017-12-06 | By yatoo | Filed in: Webáruház.
Hitachi ütvefúró

A vasbeton egy remek találmány, ami rendkívül masszív, ezáltal fantasztikus épületek emelkedhetnek a magasba, hiszen nagyon jó a teherbírása is. Azonban ha egy ilyen épületben lakunk, akkor az is gondot fog okozni, hogy felfúrjunk egy egyszerű polcot a falra, ha nincs otthon egy Hitachi ütvefúró SDS technológiával. Mert csak ezzel üthetünk lyukat a falba különösebb erőfeszítés nélkül. Persze, ha nincs kedvünk bepiszkolni a kezünket, akkor hívjunk inkább szakembert, de az egyszerűbb munkák nem igényelnek olyan nagy szakértelmet, és sokszor megfelelő munkaerőt is nagyon nehezen lehet ehhez találni.

Van, hogy sürgősen be kéne vezetnünk az áramot egyik helyiségből a másikba, de ha utunkat állja egy betonfal, akkor itt már csak a Hitachi ütvefúró SDS fúrószárral felszerelt változata segíthet, ami könnyedén át fogja verekedni magát a betonkemény falon. Hogyha vastagabb falról van szó, akkor vigyázzunk, mert megtörténhet, hogy a fúró beszorul. Ez akkor fordulhat elő, amikor véletlenül eltalálunk egy fém szerkezeti elemet.

Ilyenkor ne erőltessük a Hitachi ütvefúró SDS fúrófejét, mert könnyen kárt tehetünk a szerszámban. Elég csak megváltoztatni a forgásirányt, és könnyen kiszabadíthatjuk a beszorult szerszámot. A munka végeztével már nem lesz más dolgunk, csak összetakarítani azt a sok törmeléket és port, ami ezzel szokott járni. De ha utólag nem szeretnénk még ezzel is bajlódni, akkor a szerszámgépekhez csatlakoztatható a Hitachi porszívó. Az így keletkezett port gyorsan összegyűjti, ráadásul teljesen automatizált.

Hogyha megtelik a tartálya, akkor magától kikapcsol. Amikor elindítjuk a szerszámot, akkor szintén automatikusan bekapcsol, ezért nem kell két helyre nyúlkálnunk, amikor ki vagy be szeretnénk kapcsolni. A Hitachi porszívó nagyon praktikus, és a használatával megtakaríthatjuk azt az időt, amit a fárasztó munka után takarításra kéne szánnunk. A Hitachi porszívó öntisztító szűrője szintén egy remek megoldás, ami jelentősen meghosszabbítja az eszköz élettartamát. A szívóerőt könnyedén növelhetjük, hogyha nagyobb teljesítményre van szükség.


Tags: ,